Trinitas College: De Grote Prijs 2015
Renée Spijker © Michael W. Rosa | XiPHiAS Photography

Trinitas College: De Grote Prijs 2015

In 2014 moest ik door persoonlijke omstandigheden helaas De Grote Prijs missen. Dit jaar was ik er voor de 8e keer in 10 jaar bij. Net als voorgaande jaren waren we alle dagen aanwezig zijn om vanuit de zaal, op het podium en nu ook vanaf de instrumenten foto's te maken van alle optredens. De foto's zijn te zien en na te bestellen via De Grote Prijs website, www.degroteprijs.nl.

Dit jaar werd de GoPro ook veelvuldig ingezet. Op aanvraag van vele artiesten is de GoPro camera op verschillende instrumenten geplaatst en heeft vanuit die positie foto's gemaakt en gefilmd.

De nabestellingen van foto's, canvas doeken en andere fun artikelen worden afgehandeld door onze partner OYPO. Via de volgende link kunt u de foto's van dit jaar en ook van 2006-2008 en 2010-2013 bekijken en nabestellen, www.degroteprijs.nl. Als u een bestelling plaatst word u automatisch doorverwezen naar onze partner OYPO waar u de foto formaten en fun artikelen kunt aangeven. Betalen gaat gemakelijk via uw eigen bank door middel van iDeal.