Ameland Beach Handbal Festival 2019

Dit jaar is ook weer het beach handbal aanwezig voor het 2e Ameland Beach Handbal Festival in Nes. Wij zijn met meerdere fotografen aanwezig om dit evenement vast te leggen.

Ameland Beach Rugby Festival 2019

Dit weekend is er voor de 20e keer het Ameland Beach Rugby Festival. We zijn dit weekend aanwezig met meerdere fotografen om dit evenement op het strand van Nes vast te leggen.

29e Honkbalweek Haarlem

Deze week zijn we bij de 29e Honkbalweek Haarlem waar we in tegenstelling tot andere jaren niet alle wedstrijden aanwezig zullen zijn om foto's te maken. We zullen voornamelijk in het weekend aanwezig zijn.

Ameland Beach Handbal Festival 2018

Dit jaar is er naast het Beach Rugby voor het eerst het Ameland Beach Handbal Festival waar zelfs punten voor NK kwalificatie te behalen zijn. Wij zijn met meerdere fotografen aanwezig om dit evenement vast te leggen.

Ameland Beach Rugby Festival 2018

Dit weekend is er voor de 19e keer het Ameland Beach Rugby Festival. We zijn dit weekend aanwezig met meerdere fotografen om dit evenement op het strand van Nes vast te leggen.

Baseball European Championship 2016 stars

Afgelopen week vond het EK honkbal plaats in Hoofddorp en Nieuw Vennep. Hier hebben we weer foto's gemaakt bij verschillende wedstrijden van het team Kingdom of the Netherlands.

Het Koninkrijksteam was in de finale met 3-2 te sterk voor Spanje en won hierdoor voor de 22e de europese titel.

28e Honkbalweek Haarlem

Deze week zijn we bij de 28e Honkbalweek Haarlem waar we in tegenstelling tot andere jaren niet alle wedstrijden aanwezig zullen zijn om foto's te maken. We zullen voornamelijk de avond wedstrijden aanwezig zijn of als team Kingdom of the Netherlands speelt.

27e Haarlemse Honkbalweek

Deze week zijn we bij de 27e Haarlemse Honkbalweek waar we alle wedstrijden aanwezig zullen zijn om foto's te maken. Dit jaar zal er ook gebruik gemaakt worden van GoPro camera's. De bovenstaande foto is bijvoorbeeld gemaakt met de BatboyCam.

Topscore Finals Flag Football 2013

Vandaag waren we in Amsterdam voor de Topscore Finales van het flag football bij ASV Arsenal. De foto's hiervan zijn terug te vinden op onze Amerikaanse sportfotografie website sportfotografie.us.

Baseball European Championship 2012

Deze week zijn we bij het Europese Kampioenschap honkbal waar we de meeste wedstrijden van Nederland aanwezig zullen zijn om foto's te maken voor o.a. USA Sports Magazine.

26e Haarlemse Honkbalweek

Deze week zijn we bij de 26e Haarlemse Honkbalweek waar we alle wedstrijden aanwezig zullen zijn om foto's te maken voor o.a. USA Sports Magazine en het Puertoricaanse dagblad de Primera Hora. Tussen de wedstrijden door zullen we bij de ESPN America stand zijn om foto's te maken voor de ESPN America facebook actie.

European Championships Lacrosse 2012 stars

Tijdens het europese kampioenschap lacrosse wat gehouden word in het Amsterdamse Bos van 20-30 juni zal XiPHiAS Photography de officiele toernooi fotograaf zijn en dit hele evenement digitaal vastleggen. Op dit moment word er in de achtergrond hard gewerkt om de verschillende websites gereed te maken voor de stroom foto's die word verwacht. Meer details en resultaten volgen nog.

EuroJam 2011

EuroJam 2011, de eerste in een reeks van internationale basketbal toernooien in Europa, is een uniek sportevenement voor basketbal fans en families uit heel Europa. Het biedt een geweldige kans om basketbalwedstrijden te zien met ervaren professionele (NBA) spelers en elite (NCAA) college basketball-spelers. Er zal veel entertainment zijn tijdens en tussen de wedstrijden zoals cheerleaders, freestyle basketbal demostrations en clinics in het "Sport Experiance" gebied.

25e Haarlemse Honkbalweek

Deze week zijn we bij de 26e Haarlemse Honkbalweek waar we alle wedstrijden aanwezig zullen zijn om foto's te maken voor o.a. USA Sports Magazine en NUSport. 

2009 Baseball World Cup

Last week we covered the 2009 Baseball World Cup round 2 in The Netherlands. Our images have been used by various media like NU.nl and Primera Hora (Puerto Rican newspaper). We have also been working for the IBAF who used the pictures on the tournaments website.

Wereldkampioenschappen Judo

Voor NUsport ben ik naar Rotterdam gegaan om te fotograferen tijdens het WK Judo dat gehouden werd in Ahoy. Voor Marhinde Verkerk was het een succesvol toernooi.

Oranje Fever

The next two weeks we will be covering the Dutch national basketball team as they play two European cup qualification matches at the Topsportcentrum in Almere.

European Championships Cadet Girls

This week we were at the European Championships Cadet Girls in Alkmaar and have taken thousands of pictures. Most of the pictures can be seen on the events website and can be ordered via our printing partner OYPO.

World Baseball Classic '09

Tomorrow we will be traveling to Florida for the second round of the this great MLB baseball tournament. This is the only tournament which includes the best players on earth who play in the MLB.

23rd Amsterdam Haarlem Basketball Week

This year we'll be covering the AHBW again for NUsport. On out American sports website www.sportfotografie.us you can view our pictures and you can also order prints. We'll post a message there day-by-day which will include the images per game.

24e Haarlemse Honkbalweek

This week we will be 24th Haarlemse Honkbal Week to take pictures. We will cover all weekend and evening matches.

Harlem Globetrotters stars

Voor NUsport was ik bij dit evenement om foto's te maken voor het verslag op nusport.nl. verder is een van de foto's ook door NUfoto gebruikt voor een boek met foto's van verschillende fotograven van NUfoto. In dit boek staat ook een kort interview met me over m'n sport fotografie.

Plus Alkmaar Basketball

Op weg naar de Europese Basketball Cup kwalificatiewedstrijden, werkte de Nederlandse selectie een vriendschappelijk 4 landen toernooi af in Alkmaar. Noorwegen, Zwitserland en Holy Cross College uit de Verenigde Staten waren de bezoekende teams.

Europees Kampioenschap -21

Deze maand was ik bij het Europees Kampioenschap onder de 21 jaar. Dit toernooi viel tijdens het American football seizoen en ik ben dus niet in staat geweest om alles te volgend. De wedstrijden waar ik ben geweest zijn Nederland-Portugal, België-Nederland en de halve finale Nederland-Engeland, die eindigde in een 32 penalty shoot-out.

Amsterdam Admirals Training Camp

Van 24 tot 31 maart zullen we in Tampa aanwezig zijn om de laatste week van het Amsterdam Admirals training camp te volgen. Als u geïnteresseerd bent in NFL Europa en de Admirals vervolg dan nauwlettend onze NFLEuropa.nl website voor een dagelijks foto verslag van de trainingen en scrimmages.

Too Hot to Handle

Vandaag was ik voor Ring Sports magazine naar het MECC in Maastricht voor dit grote martial arts evenement. Er waren 14 zeer goede gevechten, sommige met een snelle KO's. Deze muay thai en mixed martial arts evenement is zelfs een van de grootste evenementen in Nederland en wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door 2H2H.

Ede's Best against the Rest

Vandaag was ik aanwezig op dit Mixed Martial Arts & Thai Box evenement om foto's te maken. Met 15 gevechten was het een leuk avondje uit.

De avond begon met een aantal grapling wedstrijden terwijl de zaal vol liep.