Baseball European Championship 2016 stars

Afgelopen week vond het EK honkbal plaats in Hoofddorp en Nieuw Vennep. Hier hebben we weer foto's gemaakt bij verschillende wedstrijden van het team Kingdom of the Netherlands.

Het Koninkrijksteam was in de finale met 3-2 te sterk voor Spanje en won hierdoor voor de 22e de europese titel.

28e Honkbalweek Haarlem stars

Deze week zijn we bij de 28e Honkbalweek Haarlem waar we in tegenstelling tot andere jaren niet alle wedstrijden aanwezig zullen zijn om foto's te maken. We zullen voornamelijk de avond wedstrijden aanwezig zijn of als team Kingdom of the Netherlands speelt.

27e Haarlemse Honkbalweek stars

Deze week zijn we bij de 27e Haarlemse Honkbalweek waar we alle wedstrijden aanwezig zullen zijn om foto's te maken. Dit jaar zal er ook gebruik gemaakt worden van GoPro camera's. De bovenstaande foto is bijvoorbeeld gemaakt met de BatboyCam.

Topscore Finals Flag Football 2013

Vandaag waren we in Amsterdam voor de Topscore Finales van het flag football bij ASV Arsenal. De foto's hiervan zijn terug te vinden op onze Amerikaanse sportfotografie website sportfotografie.us.

Baseball European Championship 2012 stars

Deze week zijn we bij het Europese Kampioenschap honkbal waar we de meeste wedstrijden van Nederland aanwezig zullen zijn om foto's te maken voor o.a. USA Sports Magazine.

26e Haarlemse Honkbalweek

Deze week zijn we bij de 26e Haarlemse Honkbalweek waar we alle wedstrijden aanwezig zullen zijn om foto's te maken voor o.a. USA Sports Magazine en het Puertoricaanse dagblad de Primera Hora. Tussen de wedstrijden door zullen we bij de ESPN America stand zijn om foto's te maken voor de ESPN America facebook actie.

European Championships Lacrosse 2012

Tijdens het europese kampioenschap lacrosse wat gehouden word in het Amsterdamse Bos van 20-30 juni zal XiPHiAS Photography de officiele toernooi fotograaf zijn en dit hele evenement digitaal vastleggen. Op dit moment word er in de achtergrond hard gewerkt om de verschillende websites gereed te maken voor de stroom foto's die word verwacht. Meer details en resultaten volgen nog.

EuroJam 2011 stars

EuroJam 2011, de eerste in een reeks van internationale basketbal toernooien in Europa, is een uniek sportevenement voor basketbal fans en families uit heel Europa. Het biedt een geweldige kans om basketbalwedstrijden te zien met ervaren professionele (NBA) spelers en elite (NCAA) college basketball-spelers. Er zal veel entertainment zijn tijdens en tussen de wedstrijden zoals cheerleaders, freestyle basketbal demostrations en clinics in het "Sport Experiance" gebied.

25e Haarlemse Honkbalweek

Deze week zijn we bij de 26e Haarlemse Honkbalweek waar we alle wedstrijden aanwezig zullen zijn om foto's te maken voor o.a. USA Sports Magazine en NUSport.